HAGA5

Om oss

Vi på Haga Mark & Anläggning AB hjälper dig med allt inom mark och anläggning. Vi åtar oss både minde och större projekt i Stockholm med omnejd. Med över 40 års erfarenhet i branschen kan vi garantera att vi ger alltid bästa finsh på våra utförda arbeten. Vi arbetar med många olika företag samt utför arbeten i både den privata och den offentliga sektorn.

Om företaget

Haga Mark & Anläggning AB grundades 1995 av Börje Embretsen. Företaget är ett svensktägt
familjeföretag som drivs av Börje Embretsen och Marcus Adman. Vi är idag över 20 anställda som arbetar på Haga Mark & Anläggning AB. Vårat kontor och verkstad ligger i Vårby söder om Stockholm.
 

Tjänster

Vi åtar oss alla typer av mark och anläggningsarbeten över hela Storstockholm.
Exempelvis schakter, grundläggning, dräneringsarbeten, VA-arbetern, alla typer av markbeläggningar, asfaltering, alla typer av trappor och murar där granitmurar är en av våra specialiteter. Allt inom mark och park, från grund till finplanering.

Varför välja oss?

Vi på Haga Mark & Anläggning AB arbetar hårt för att du som kund alltid ska bli nöjd.
Med många års erfarenhet är vi experter inom yrket. Vi strävar efter en hög kvalitet och god miljö. Med det garanterar vi alltid bästa finish på våra utförda arbeten.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.